Web Tabanlı Ön Muhasebe Programı Nedir?

Ertuğrul Karakaş

İçerik Yazarı

Bulut Tabanlı Ön Muhasebe Programı,
Muhasebe
Yayımlanma Tarihi:
July 2, 2018
Güncelleme Tarihi:
0 dk

Bir girişimde bulunmak ve piyasaya sürmek sizi oldukça adrenalin dolu bir maceraya sürükler.  Fakat finansal işlemler ve muhasebe hem heyecanınızı hem de enerjinizi fazlasıyla tüketebilir. Tabii KolayBi' gibi bir web tabanlı ön muhasebe programı kullanmıyorsanız.

Bunun yerine finansal verilerinizi Excel veya masaüstü bir programda tutuyorsanız; para tahsilatı, fatura ödeme veya kesme gibi oldukça kolay işlemler için ofise mecbur bir durumda kalırsınız.

Bu muhasebe çözümleri, sundukları destekler ile hem firma yöneticileri hem de muhasebecileriniz için fatura yönetimi, gelir gider yönetimi gibi ön muhasebe adımlarını oldukça pratik hale geliyor.

Muhasebe işleri bir KOBİ'nin en önemli noktasıdır. Çoğu firma bu işleri klasik yöntemler ile yönetip işlerini sürdürmektedirler. Bu pek de güvenli değildir.

Eksik kayıt, veri kayıplarının oluşma olasılığı çok yüksek olur. Bu nedenlerden dolayı İnternet üzerinden ön muhasebe işlerinizi KolayBi' web tabanlı ön muhasebe programı ile yönetin. KolayBi' ön muhasebe programı avantajlarından istiyorsanız anında kayıt olun ve uygulamamızı kullanmaya başlayın.

Web Tabanlı Ön Muhasebe Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Hızlı Bir Başlangıç Yapın

Web tabanlı bir programa sahip olmak için herhangi bir veri tabanı ödemesi yapmanıza gerek yoktur. Ayrı olarak da  kurulum için bir teknik ekip beklemenize ve ek eğitim ücretleri ödemeye gerek duymazsınız.

Tek yapacağınız internet üzerinden gerekli adımları izleyerek hesabınızı oluşturmak. Verilerinizi aktarma konusunda düşüncelere dalmanıza gerek yok, çözümü oldukça basit. Verilerinizi Excel dosyası halinde toplu olarak içeri aktarabilirsiniz.

Dünyanın Her Yerinden Kolayca Erişim

Teknoloji her geçen gün gelişmesi bizi geleceğe götürdüğü bu zamanda bir yöneticinin son isteyeceği şey işini yönetirken bir yere bağımlı kalmak.

Düşündüğümüzde; tatilde, yurt dışı gezisinde ya da toplantı sırasında anlık olarak fatura gönderimi veya finansal verilerinizi kontrol etmek için ofise bulunmanız gerekir.

Bundan dolayı web tabanlı bir program sahibi olduğunuzda tüm bu mecburiyetlerden kurtulmuş olursunuz. İnternete bağlı olan bir cihazdan kullanıcı bilgilerinizi girerek hızlı ve kolayca sisteme erişebilirsiniz.

Web Tabanlı Ön Muhasebe Programınız her zaman güncel kalsın

Bu muhasebe programları sürekli gelişerek kendilerini güncelleştirirler. Masaüstü programları çözümlerin aksine bu programlarda eklenen yeni özelliklere anında ulaşım ve güncellemeyle uğraşmadan uygulamayı kullanmaya kesintisiz devam edebilirsiniz.

Üstelik güncellemeler için ekstra para ödemek zorunda olmazsınız. Güncel bir programda farklı özellikleri ücretsiz ve kolayca tecrübe etmek için tek yapmanız gereken web tabanlı bir ön muhasebe programında deneme hesabınızı oluşturmak.

Ücretsiz ve Sınırsız Destek Hizmetine Sahip Olun

Masaüstü bir ön muhasebe programları satın aldığınızda yalnız kurulum aşamasında destek sağlanır. İlerleyen zamanlarda hizmet istediğiniz konularda ise hizmet için ekstra destek ücreti ödemeniz gerekir.

Bir ön muhasebe uygulamasında ise sahip olduğunuz abonelik boyunca istediğiniz zaman destek ekimize talepte bulunarak ücretsiz destek alabilirsiniz. Siz de web tabanlı bir ön muhasebe programına sahip olup rahatlıkla muhasebe işlemlerinizi dilediğiniz yerden kullanmak istiyorsanız 

Neden Web Tabanlı Muhasebe Programı?

Muhasebe programı iş yükünüzü hafifletir, randevularınızı kaydeder, banka işlerini takip eder, kasa banka giriş çıkışlarını izler, alacak verecek çek ve senetlerimizi takip eder, alacak verecek günlerini belirler ve gününe yaklaşınca hatırlatma yapar.

Alış satışlarımızı kaydederek stok bilgilerimizi anında size raporlar, muhasebe işlerimizi yapar. Muhasebe programı masa başı işlerimizi hızlandıran iş akışını güçlendiren bir nevi iş ortağımızdır. İstediğiniz gibi yönetip, büyük masraflar yapmadan size bir sürü özellik sunan bir program. Bu her şirket sahibi ve çalışanlarının işini rahatlatan bir uygulamadır.

Birçok firma, gelir ve giderlerinin takibinin yapılması, ödenecek vergilerden haberdar olunması, alım ve satım gücü gibi değerlerinin raporlarını görmek adına kendi muhasebesini tutmak zorundadır.

Yasal bir zorunluluk ve bir verimlilik olarak görebileceğimiz muhasebe, önceden Excel programı veya defterler aracılığıyla tutulurdu ve şu an da çoğu firma bu formatı kullanıyor. Fakat yapılması gereken bir web tabanlı muhasebe programı kullanarak zamandan ve efordan tasarruf etmektir.

İlgili içerik: KolayBi' Nedir? İşletmelere Katkısı Nelerdir?

İşletmelerde KolayBi' Farkı

Bir işletmenin fatura, fiş, makbuz, dekont gibi evraklarının sürekli kayıt tutulması ve işlenmesinin gerektiği bir sistem. Muhasebe planı, küçük firmalar için bu şekilde işlemlerini hallediyorlar. İşlem hacmi yüksek olan şirketlerde muhasebeye geleneksel yöntemlerle devam etmek zorlu bir süreç olup güven açısından riskler taşır.

Yazılı kaynaklar veya excel üzerinden muhasebe işlemleri gibi tutumlar bir muhasebe programının sunacağı modüler yapısından uzak olduğu için bu araçlarla muhasebe yapmak verimsiz olmasının dışında; zaman, efor, kayıt altın alınan verilerin kaybına neden olur.

Büyük veya küçük fark etmeksizin, işlem hacmi yüksek olan ve mali durumunu sürekli kontrol altında tutmak isteyen KOBİ'ler çeşitli muhasebe programlarından destek alarak bu zorlu süreci verimli kılabilirler.

Otomasyonlaştırılmış bir web tabanlı muhasebe programı olan KolayBi' sayesinde  onlarca kalemden veri tek bir kanal üzerinde toplayabilmektedir.

Muhasebe programı, bir Excel veya defterin size sunamayacağı ekstra bir sürü işinizi kolaylaştıran avantajlara sahiptir. Örneğin işlediğiniz tüm verilere ilişkin işlem takibini kolayca yapabilir ve her istediğinizde kapsamlı bir raporlar kısmına ulaşabilirsiniz.

Bulut tabanlı ön muhasebe programı KolayBi' Mobil Uygulamasıyla artık cebinizde!

Bütün ön muhasebe süreçlerinizi zaman, mekan ve cihaz fark etmeden yönetmek artık çok kolay! KolayBi’ Mobil Uygulamasını şimdi IOS ve Android üzerinden cep telefonunuza yükleyebilir; dilediğiniz her yerden gelir/gider takibinizi yapabilir, fatura oluşturabilir ve daha birçok işlemi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Klasik yöntemlerle tuttuğunuz kayıtların kaybolma riskini ve tutulan kayıtlara ulaşma zorluğunu geride bırakın. Bulut tabanlı KolayBi’ Mobil ile verileriniz anında yedeklensin, bilgilerinize istediğiniz an; telefon, tablet ve bilgisayarlarınızdan erişin.

KolayBi ile fatura kesmek, cari hesapları takip etmek veya siparişlerinizi yönetmek gibi birçok özelliği istediğiniz cihazda kullanabilirsiniz. Böylece tüm ön muhasebe işlemleriniz tek bir ekranda kolayca çözülsün, verimliliğiniz artsın. Hizmet sektöründe işlerinizi hızlandırın, üretim sektöründe operasyonlarınızı kolaylaştırın, toptan perakende sektöründe satışa odaklanarak büyüyün.

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir: 

Kobilerin işini kolaylaştıran 5 uygulama

Persona Çalışması Nedir? Nasıl Yapılır?

Ticaret Unvanı Nedir? Nasıl Sorgulanır?

No items found.

Web Tabanlı Ön Muhasebe Programı Nedir?

Ertuğrul Karakaş

İçerik Yazarı