StartUp'lar için Ön Muhasebe Programı

Hemen Dene
elinde not efteri tutan gözlüklü kadın görseli

Yenilikçi Ön Muhasebe Programı KolayBi' ile İşletmenizi Büyütün!

Startupların yenilikçi doğasına uygun, teknoloji odaklı ön muhasebe programı.
KolayBi’ ile ön muhasebe süreçleri tüm girişimciler için çok kolay.

Yenilikçi çözümleri temsil eden simge

Yenilikçi Çözümler

Yenilikçi ön muhasebe ve finans uygulaması KolayBi' Startupların yenilikçi doğasına uygun olarak geliştirdiği uygulamalarıyla, işletmenizi bir adım öne taşır.

İşletmenizin Devamlılığı İçin

Ön muhasebe ve finans takibi, bir girişim örneği olarak startupların işletmelerinin devamlılığını ve sürdürülebilirliğini sağlamak için önemli etmenlerdir.

Bütün İşlemler Tek Ekranda

Proje yönetiminden gelir gider takibine, ihtiyacınız olan tüm finans ve ön muhasebe süreçlerinde, işletmenizin ihtiyaçlarını karşılayacak tüm çözümleri tek ekranda.

14 Gün Boyunca Ücretsiz Kullanın!

Şimdi KolayBi’ Ön Muhasebe Programını kullanmaya başlayın ve ücretsiz e-fatura kontörü fırsatından yararlanın!

Hemen Dene
Credit card mockups

Kolayca öğrenin, anında uygulayın!

Ön muhasebe, yeni başlayanlar için zaman alan bir iş gibi görünebilir; ancak KolayBi’nin kullanıcı dostu arayüzü ile tüm girişimciler hemen kullanmaya başlayabilir! Yeni kurduğunuz işinizin ön muhasebe yönetiminde zaman kazanarak, yeni fikirlere daha çok zaman ayırmanız KolayBi’ ile mümkün.

Her yerden, istediğiniz her an!

Girişimcilerin en önemli ihtiyaçlarından birinin mobilite olduğunu biliyoruz. Girişiminiz için her an her yerde olmanız gerekiyorsa, ön muhasebe işlemleriniz de sizinle gelsin. Tüm cihazlarınızdan kullanabileceğiniz web tabanlı ön muhasebe programı KolayBi’ ile siz nerede olmak isterseniz, orası ofisiniz.

İhtiyacınız olan tüm özellikleri keşfedin

Girişiminiz büyürken, tüm ön muhasebe işlemlerini tek ekranda yapabilmek gibi pratik çözümler önemlidir. Gelir giderlerinizi, nakit akışınızı, sipariş ve stok bilgilerinizi kayıt altında tutarak; hatta fatura kesip müşterilerinize ileterek ön muhasebe işlerinizi eksiksiz yürütün. Güncel finansal durumunuzu takip ederek hızlı karar almanız gereken anlar için hazırlıklı olun.
İşletmenize Özel Çözümler

Finansal Operasyonlara Ön Muhasebe Programı Çözümleri

Zamanınızı alan tüm finansal operasyonlarınızı hızlandırın. KolayBi’ ile cari, fatura, nakit akışı takibi, stok yönetimi süreçlerinizi tek ekrandan yönetin!

Merak Edilenler

Konu ile İlgili Sık Sorulan Sorular

Startup ile ilgili merak ettiğiniz tüm cevapları sizin için derledik.
Startup Nedir?
Startup , yenilikçi bir iş modeline sahip genç bir şirket olarak tanımlanmaktadır. Örneğin çözüme kavuşmamış bir sorunu ele alan benzersiz bir yazılım programı geliştirerek, bir iş planı oluşturarak ve uygun finansman sağlandığı taktirde, bu girişim bir teknoloji start-up olarak tarif edilebilir.
Startuplar e-Fatura Kullanmak Zorunda mı?
Bu sorunun, Startup’un sektörel yapısı ve yılık gelirine bağlı olarak değişebilmektedir. Eğer girişim örneği; turizm, emlak-gayrimenkul, oto alım-satım, e-ticaret gibi bir girişim türü ise, 2022 ve sonrası için 500Bin TL ve üzeri gelir elde ediyorsa, e-fatura kullanımı zorunludur. Resmi gazetede yayımlanan Vergi Usul Kanunu Tebliğine göre, 2021 yılı için 4 milyon, 2022 yılı ve sonraki hesap dönemi için 3 milyon TL ve üzeri gelir elde eden her işletme, e-fatura sistemine geçiş yapmak zorundadır.
Startuplar için Ön Muhasebe Programı Gerekli mi?
Bir startup, büyümesine herhangi bir sınırlama getirmez ve mümkün olduğu kadar çok pazar payı kazanmaya odaklanır. Geliştirdiği ürün ve hizmet ile birlikte sektörde ilklere oynamaya çalışır. Bu sebeple klasik bir işletmeyle kıyaslandığında, riski de çok büyük olmaktadır. Startup’lar, işlerini büyütmeye odaklandıkları için ön muhasebe süreçlerine çok fazla zaman ayıramayabilirler. Ancak gelir gider takibi, finansman takibi ve muhasebe süreçleri, her işletme gibi startuplar için de önemlidir. Bu sebeple, ön muhasebesini ve finansını iyi takip edemeyen startuplar batabilmektedir. Bu sebeple, çeşitli işlerini yönetebilecekleri ön muhasebe programı ile çalışmaları, işletmelerin sürdürülebilirliği açısından önem teşkil etmektedir.
Startup’ta Exit Kavramı Nedir?
Ülkemizde de başarılı örnekleri bulunan başarılı ‘’exit’’ kavramı, birçok kişinin merak ettiği bir sorudur. Startup projesinin istediği başarıyı yakaladığında istediği boyutlarda geri dönüşe ulaşmasıyla birlikte başlattığı girişimi başkasına devretmesi anlamına gelmektedir. Startup sahibi girişimciler, işe başlarken projeyi devretmeyi genelde hesaba katmazlar. Ancak her başarılı startup girişimcisinin bir exit planı olmalıdır. Projeden exit yapmak, startup ekosisteminde doğal bir kavram olup, başarı kazanıldığının göstergesidir.

Yanıt almak istediğiniz diğer sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.